Loading...
Services 2016-11-02T14:35:28+00:00

Vi erbjuder tjänster inom IT, Programering, övervakning, internet, Hosting och säkerhet

Digitalsystems jobbar med helhetslösningar inom olika IT-segment. För att kunna tillgodo dagens krävande IT-behov kan vi genom våra olika verksamhetsområden bistå med kompletta och sömlösa lösningar efter behov. Genom våra lösningar möjliggör vi också för våra kunder att växa eller krympa verksamheten ut efter behov.

Cloudservices eller på svenska molntjänster är stort område. Från epost, lagring på nätet, olika applikationer som är nätbaserade till företagsservrar som flyttas ut på internet.

Våra molntjänster täcker hela segmentet från att bara abonnera på lagring eller Outlookmail till kompletta lösningar att flytta ut hela IT-verksamheten till att bli molntjänstbaserad.
Vi står för övervakning, backup, uppdateringar, uppgraderingar och support. Läs mer här…..

Visa mer

Vision Security & applications är en avdelning inom Digitalsystems med fokus på övervakning och säkerhet. Vi samarbetar med marknadens ledande producenter av hårdvara och mjukvara. Genom detta samarbete med aktörer inom övervakning och säkerhet kan vi erbjuda och leverera kompletta och komplexa tjänster samt lösningar. Vår personal tar hand om hela processen från projektering till installation och uppstart. Vi kan hantera både lagring, övervakning, support och service/underhåll. Läs mer…..

Visa mer

Vår supportavdelning finns alltid på plats vid behov.
Support på plats, distans eller på överenskomna fasta tider.

Med vårt stora supportpaket är det möjligt att abonnera på vår akutsupport som är 24/7.
Gå till supportsidan

Visa mer

I dagen IT-intensiva samhälle är bredband ett måste. I och med allt arbete sker mer och mer genom internet och uppkoppling till ”nätet” är ett måste ställs det högre och högre krav på tillgång och tillförlitlighet på internetleverantörer. Fiberband divisionen levererar högklassig fiber till företag, fastigheter och villor. Våra lösningar tänker även in svåråtkomliga miljöer som t.ex. på landsbygden. Läs mer…

Visa mer

System- och apputveckling

Genom våra tjänster inom applikationslösningar kan vi ta fram lösningar som är plattforms oberoende. Vårt fokus på framtida lösningar gör våra applikationslösningar anpassade för både mobila enheter och för internet.
Hos oss får du hjälp att utveckla appar för bland annat iPhone, Androidtelefoner och WindowsPhone. Vi har teknik och kunskap att på ett kostnadseffektivt sätt ta fram appar och systemlösningar som underlättar och effektiviserar. Läs mer….

Visa mer
Digitalsystems utför fiberinstallationer, samt bygger nya kompletta fastighetsnätverk i Skåne som är baserade på koppar och fiber lösningar. Vi erbjuder även utbyggnad av redan befintliga nätverk i både koppar och fiber. Läs mer….

Visa mer

Kontakta oss idag för veta mer!

Kontakta oss!
Click edit button to change this code.